Sagitta
Varukorg
0 SEK
exkl. moms

programmering i skolan

 

 

Mobildagis mobilhotell mobiltelefonförvaring
Paket 30 st räknare tvåradig m. låda
Paket 30 st räknare tvåradig m. låda
1495 SEK
(1690 SEK)
Värmekamera FLIR C3 Education
Värmekamera FLIR C3 Education
4980 SEK
(6420 SEK)
Separertratt konisk 250 ml
Separertratt konisk 250 ml
385 SEK
Byggsats RoboKit 1, startpaket
Byggsats RoboKit 1, startpaket
995 SEK
Bråklinjal 25 cm, fp 25 st
Bråklinjal 25 cm, fp 25 st
145 SEK
Byggsats Magnettåg - Maglevtåg
Byggsats Magnettåg - Maglevtåg
345 SEK
Dobot Magician Rullband
Dobot Magician Rullband
3900 SEK
Funktionsräknare Casio FX-82EX
Funktionsräknare Casio FX-82EX
159 SEK
(199 SEK)

Mikroskop, mätutrustning, labmateriel och skolmateriel

Sagitta Pedagog AB har sedan 1987 levererat skolmateriel inom matematik, fysik, teknik, kemi och biologi. Vårt sortiment är ständigt växande och självklart även föränderligt i takt med våra kunders önskemål och behov.

Laboratoriemateriel
Vi har ett brett sortiment av laboratoriemateriel. Hos oss hittar ni det mesta ni behöver för att utrusta era labb- och NO-salar på bästa sätt. Vi kan erbjuda allt från enkla glasbägare, plastflaskor, provrörstativmateriel och skyddsrockar till ventilationstestade och brandsäkrade kemikalieskåp. För de mer avancerade laboratorierna kan vi bl.a. erbjuda skakapparater och centrifuger.

Mätinstrument
Hos oss hittar du instrument för det mesta som går att mäta. Vill du mäta krafterljudnivåljusstyrkaradioaktivitetlufttryckfuktighet eller temperatur och pH-värde så har vi instrumenten för dig. Givetvis kan du även köpa vågar till labbet eller köket hos oss. Känner du till det populära ljudörat "SoundEar"? En smart uppfinning som har hjälpt många mot en bättre och sundare arbetsmiljö.

Mikroskop
Tack vare att vi har egen import av mikroskopstereoluppar och mikroskopkameror kan vi erbjuda dig som kund högsta kvalitet till bästa pris. På våra mikroskop och stereoluppar lämnar vi alltid fem års garanti.

Matematik, Fysik, Kemi, Biologi
Ämnesspecifikt materiel hittar du under kategorierna MatematikFysikKemi och Biologi.
Tack vare lång och bred erfarenhet av undervisning inom Matematik och NO har våra inköpare djupgående kunskaper om vilket ämnesspecifikt materiel som behövs i skolan.
Som komplement till några av våra mest populära produkter har våra pedagoger utvecklat ett gediget studiemateriel, vilket har blivit mycket uppskattat av våra kunder. Som exempel kan nämnas Pneumatik/HydrauliksatsElektroniksats och Bordsoptik laser där omfattande grundkurser och laborationer ingår, dessa är fria att kopiera på skolan.

Programmering
Programmering i skolan kan ta sig många uttryck. Alltifrån lapp-programmering till mycket avancerad programmering i t.ex. kodspråket Python. För lägre stadier erbjuder vi RoboKids som byggs ihop utan verktyg och programmeras utan dator. Med RoboKit går man ett steg längre och kan ges spännande utmaningar i olika svårighetsgrad, både vid byggandet och i blockprogrammeringen. Vill man ta programmeringen vidare är Dobot ett bra alternativ. Dobot är en allt-i-ett-robot som t.ex. kan användas som robotarm eller 3D-skrivare.

Miniräknare
Vi har mångårig erfarenhet av miniräknare för skolbruk. Miniräknaren var faktiskt en av de allra första artiklarna i vårt sortiment. Tack vare detta har vi stor kunskap och förståelse för de kvalitetskrav som ställs på de miniräknare som används i skolan. På våra miniräknare lämnar vi alltid två års garanti.

Kemikalier
Vi har ett brett bassortiment av kemikalier speciellt anpassat för skolans behov.

Kika gärna runt i vår webbshop!
Du är självklart alltid välkommen att höra av dig till oss när du har frågor, funderingar eller idéer.
tel. 0501-16344
sagitta@sagitta.se